Home » Heb jij nu nooit eens zin aan…

Heb jij nu nooit eens zin aan…

Heb jij nu nooit eens zin aan…

‘Een groot bord aardappelen met een dik stuk vlees ?’

Dat is een vraag die ik eigenlijk redelijk vaak krijg. En het antwoord is: Bah neen. (Ja die bah hoort erbij)
Ik vind aardappelen helemaal niet lekker. Daar maak je mij niet blij mee. Ik eet ze denk ik eens in de 2 weken door een stamppot. Dan vind ik het wel oké.En over het vlees, ik eet alleen gevogelte en vis. (pesco-pollotarisme?) Vlees maak je mij dus zeker niet gelukkig mee. Toen ik nog wel vlees at, was dit overigens alleen rundvlees. Varkensvlees eet ik al jaren niet meer. Het is ongezond, je huid wordt er lelijk van, het stinkt en er zitten nogal wat nadelen aan. Verstandigste is dus eigenlijk alleen rundvlees eten, als je al vlees wil eten. Wel wat duurder, dat klopt.

Goed, terug te komen op bovenstaande vraag. Ik vind het wel grappig dat mensen denken dat ik dus eigenlijk niet geniet. En dat je pas echt eet als je een bord vol aardappelen en vlees voor je hebt. Ik geniet elke dag van mijn eten. Het idee dat je zoveel voedingsstoffen binnenkrijgt vind ik alleen al fijn. (Jaja die krijg je vast ook met je aardappelen, maar niet elke dag hoor:-)) Het feit dat je dus niet elke dag aardappelen en vlees eet betekent niet dat je elke dag met tegenzin andere dingen eet alleen omdat het gezond is. Gezond is ook lekker!

Als je me zou vragen; heb jij nu nooit eens zin aan een groot bord vol met chocola? Dan zeg ik: Ja, elke dag! Vrij weinig mensen die elke dag zoveel chocola eten, dus doe ik het net als ieder ander eens in de week. Conclusie is; ik eet wat ik wil, waar ik van geniet en wat absoluut lekker is. (al moet dit nu met Personal Body Plan wel binnen me macro’s vallen ;-))

En dat een ander geniet van een dik stuk vlees, vind ik ook prima 🙂

Liefs, Miranda

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.