Home » Friday Favorite #1

Friday Favorite #1

Friday Favorite #1

Jeeej, een nieuwe categorie! Omdat ik/wij het leuk vinden om van alles met jullie te delen, gaan we nu op vrijdag iets leuks met jullie sharen. Dat kan een leuk (hardloop) nummertje zijn, een toffe sportcollectie, een leuke run, een nieuwe oefening, een gezond product, een manier van relaxen, een hotspot, we zijn van alle markten thuis! Deze week wil ik aftrappen met de nieuwe sportcollectie van H&M.

For Every Victory

Mijn collega Desy wees mij op de nieuwe sportkleding van H&M. Even snel spieken op de site, super stoere voornamelijk zwarte (maar ook poeder roze!) streetstyle kleding met vette prints! Ik zag direct een paar toppers voorbij komen, maar ben nooit zo van het direct aanschaffen. Maar toen ik dinsdag in de fitness Ilse met een van de leggings zag lopen heb ik ’s avonds maar een bestelling geplaatst. Een legging, hempje en petje, want daar was ik nog naar op zoek (zie bovenste foto).

Er zijn natuurlijk nog meer toffe dingen, zoals deze:

hmprod-3 hmprod-1 hmprod-2 hmprod

Zou jij iets van de For Every Victory collectie kopen?

Liefs Meik

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.