139   579
25   507
17   327
36   468
71   615
Home » Food: Tony Chocolonely Mon Chou Frambozen Taart

Food: Tony Chocolonely Mon Chou Frambozen Taart

Food: Tony Chocolonely Mon Chou Frambozen Taart

Soms.. Moet je gewoon even iets heeeeeeel erg lekkers maken.. In de vakantie mood maakte ik nadat ik terug kwam van Ameland deze overheerlijke Tony Chocolonely taart! Echt zooooo lekker deze! Het kost wel wat en gezond is hij echt zeker niet, maar wel echt een ware traktatie!

Wat heb je nodig voor de Tony Chocolonely taart?

  • 2 pakken Oreo
  • 75 gram boter
  • 2 repen Tony’s Chocolonely framboos knettersuiker
  • verse frambozen
  • mini Oreo’s
  • 2 bakjes Monchou van 200 gram
  • 250 ml slagroom

Hoe maak je de Tony Chocolonely taart?

1. Verkruimel de Oreo’s in een blender, theedoek of op een andere manier. Smelt de boter en roer dit door het koekmengsel heen in een grote bak. Leg op de bodem van de springvorm een bakpapiertje en meng het koekmengsel op de bodem en druk de bodem goed aan met de onderkant van een lepel.

2. Klop de slagroom met een mixer totdat hij goed stevig is en meng dit vervolgens met alle Monchou (zorg ervoor dat dit ietwat zacht geworden is door het op tijd uit de koelkast te halen. Smelt vervolgens op laag vuur anderhalve Tony’s Chocolonely reep in een pannetje. LET OP: wel op laag vuur, want chocolade verbrandt snel! Voeg de chocolade als het helemaal gesmolten is, toe aan het slagroom/monchou mengsel tot een geheel.

3. Giet het zoete mengsel op de taartbodem en zet het voor minimaal drie uur in de koelkast.

4. Haal na een paar uurtjes watertanden de taart voorzichtig uit de springvorm en beleg de taart met frambozen, Oreo’s en natuurlijk ook Tony Chocolonely en snijd voor jezelf een heerlijk stukje aan! Jummie jummie!

Liefs Meik

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.