Home » Food: Salade met gegrilde perzik, geitenkaas, spekreepjes en walnoot

Food: Salade met gegrilde perzik, geitenkaas, spekreepjes en walnoot

Food: Salade met gegrilde perzik, geitenkaas, spekreepjes en walnoot

Pfff, wat is het warm he! Naast de BBQtjes ben ik er gek op om met dit soort dagen gewoon lekker een salade te maken. Een favorietje is deze salade met gegrilde perzik, geitenkaas, spekjes en walnoot. Erg gemakkelijk en heel lekker fris door de perzik en geitenkaas!

Wat heb je nodig (voor 2 personen)?

  • 3 a 4 perziken
  • 100 gram geitenkaas
  • Een pakje spekjes (kan ook vega)
  • 10 a 15 walnoten
  • balsamico dressing
  • 200 gram ijsbergsla

Hoe maak je hem? 

  • Verdeel de ijsbergsla over twee borden.
  • Snijd de perzik in plakjes en gril deze onder de gril/tosti-ijzer of in een pan.
  • Bak de spekjes even kort op.
  • Verkruimel de geitenkaas en verdeel deze over de sla.
  • Maak de walnoten klein en verdeel deze over de borden.
  • Leg de opgebakken spekjes op de salade en voeg als laatste de gegrilde perzik toe aan het geheel
  • Maak het af met de balsamico dressing en smullen maar!

Geniet ervan!

Liefs Meik

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.