139   579
25   507
17   327
36   468
71   615
Home » Food: Magioni pizza

Food: Magioni pizza

Food: Magioni pizza

Een tijdje geleden plaatste ik al een recept van een homemade pizza met een bloemkool bodem. Ondanks dat het super lekker en gezond is, is het wel veel werk. Daarom heeft Magioni het ons makkelijk gemaakt. Zij hebben pizza bodems ontwikkeld, waarin bloemkool (of rode biet) in verwerkt zit. Uiteindelijk heeft je pizza ongeveer de helft minder calorieën dan de standaard pizza, afhankelijk van wat je erop legt natuurlijk. Om het toch als een echt bodem te laten proeven is er onder tarwemeel toegevoegd. De zelfgemaakte bloemkool pizza bodem is dus wel gezonder, maar voor de variatie is dit een gemakkelijke optie!Magioni Bloemkool Pizzabodem

De bodems zijn alleen te koop bij de Albert Heijn en helaas niet bij elke Albert Heijn. In Groningen bijvoorbeeld maar bij 2 filialen. Ik moest er dus een stukje voor omrijden. Maar dat was zeker de moeite waard. Gister aten we met z’n drietjes een eigen belegde Magioni pizza! Lekker lekker! Die van mij had ik belegd met tomatenpuree, tonijn, paprika, olijf, geraspte kaas, champignons en een beetje mozzarella.

De bodem proeft praktisch net als een gewone pizzabodem, door het tarwemeel. Ik vond hem echt heel lekker. Let op! Deze week liggen de Magioni pizza bodems met 25% korting bij de Albert Heijn,€2,47 in plaats van€3,29. Inslaan zou ik dus zeggen, ze kunnen namelijk ook de vriezer in!

Ga jij ze ook proberen?

Liefs Meik

     

 

Volg:
0

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.