Home » Fitness: 6 redenen waarom het zo lekker is om de hele dag in je sportlegging te lopen!

Fitness: 6 redenen waarom het zo lekker is om de hele dag in je sportlegging te lopen!

Fitness: 6 redenen waarom het zo lekker is om de hele dag in je sportlegging te lopen!

Vroeger durfde ik niet in mijn sportlegging gezien te worden. Het was al een hele stap om de stap te zetten van loszittende trainingsbroek ( voetbalmeisje;-) ) naar strakke sportlegging. Maar toen ik meer, en langere afstanden, ging hardlopen kwam ik erachter dat het toch echt wel lekkerder zat, die legging. Maar niemand mocht mij erin zien, ik liep ’s ochtends heel vroeg of ’s avonds heel laat.

Tegenwoordig is dat wel anders! Ik loop het liefst de hele dag in mijn legging. Zaterdag na het sporten doe ik de boodschappen in mijn legging, ik rommel thuis in mijn legging en als ik niet teveel stink moet je oppassen dat ik ’s avonds niet nog steeds in mijn legging zit. Ook op avondjes thuis trek ik hem graag aan na het douchen, lekker groot t-shirt erover heen of een lekkere trui, heerlijk! 6 redenen waarom je je sportlegging gewoon lekker veel kan dragen..

  1. Je nieuwe sneakers zitten perfect onder je sportlegging, dus extra reden om een paar aan te schaffen of ze direct te dragen 😉
  2. Een sportlegging zit echt lekkerder dan een strakke skinny, believe me!
  3. Je strak getrainde billen komen extra mooi uit in een strakke legging.
  4. Teveel gegeten? Je legging houdt je buikje mooi op z’n plek.
  5. De drempel om te gaan sporten wordt een stuk kleiner, je hebt je kleding tenslotte al aan 🙂
  6. Ik kan niets verzinnen dat niet kan in een sportlegging, sprinten, kruipen, slapen, de spagaat, fietsen, een spelletje Twister, niets zit je in de weg 😉

Wie loopt er stiekem ook graag in de sportlegging?

Liefs Meik

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.