9   111
31   624
23   306
3   187
10   184
Home » Events » Virtual: Sunrise Challenge

Virtual: Sunrise Challenge

sunrise challenge 2020

De zonsopgang is voor mij echt een uniek moment. Magisch om de wereld te zien ontwaken. Niet alleen de prachtige luchten, maar ook de dauw over de weilanden, de beestjes in het bos.

“The secret to a good morning is to watch the sunrise with an open heart.”
― Anthony T. Hincks

Doe mee met de Sunrise Challenge. Ren, wandel, fiets, skeeler, huppel de dag tegemoet en ervaar het echte sunrise gevoel.

Wat houdt de Sunrise Challenge in?

Het is de bedoeling dat je een ochtend kiest dat de zon schijnt en je wekker zet. Je gaat net voor of tijdens de zonsopgang op pad. Hoe, waar en wanneer, dat maakt niet uit. Je mag:
– Hardlopen
– Wandelen
– Fietsen
– Skeeleren
– Of huppelen, doe wat jij leuk vindt!
Ook de afstand is willekeurig, maar ik zou er zeker een uurtje voor uittrekken. Dan krijg je het meeste mee. Van een roze lucht, tot de eerste oranje/gele zonnestralen en uiteindelijk de blauwe wolkenlucht.

Hoe meld ik mij aan voor de Sunrise Challenge?

Aanmelden kan door een mailtje met naam en adres te sturen naar meikekuipersnl@gmail.com of een appje naar 0613038430. Ik zal je een betaalverzoek delen waarna ik de medaille naar je opstuur!

Inschrijfkosten: €15,00 (medaille + verzending)

Wanneer kan ik de challenge doen?

Dat mag je helemaal zelf bepalen! De challenge is gestart op 18 augustus 2020. In augustus en september moet je de wekker vrij vroeg zetten om de zon op te zien komen. Naar mijn mening is het dan geen enorme challenge meer, maar de zonsopkomst is in het najaar ook prachtig! Dus geniet ook in het najaar en winter van de zonsopgang!

Unieke herinnering

Omdat een herinnering een moment vaak nog mooier maakt, is er een speciale #SunriseChallenge medaille ontworpen. Deze kleurrijke medaille wordt in 3D gegoten, met een all-over full colour print van een eigen foto, gemaakt tijdens een zonsopgang run in Bakkeveen. De medailles worden slechts beperkt en eenmalig gemaakt. Je zal dus een uniek exemplaar ontvangen!

Wanneer heb ik de Sunrise Challenge afgerond?

Je hoeft geen bewijs op te sturen van het doen van de Sunrise Challenge. Wel vind ik het heel leuk als je je ervaring deelt! Dat mag op social media of via de mail:
Facebook: Tag @meikekuipersnl in je bericht of stuur een prive berichtje!
Instagram: gebruik de hashtag #sunrisechallenge en vergeet mij niet te taggen: @meikekuipersnl!
Mail: je mag mij ook een mailtje sturen, vind ik enorm leuk! Dat kan via meikekuipersnl@gmail.com

Moet ik een bepaalde app gebruiken?

Als Polar Ambassadeur zie ik natuurlijk graag Polar Flow activiteiten voorbij komen, hihi! Nee, gekheid, je mag overal mee lopen. Polar, eRoutes, Garmin, Strava, Runkeeper, TomTom, be my guest!

Vragen of opmerkingen?

Je mag mij altijd mailen of een berichtje sturen via meikekuipersnl@gmail.com of @meikekuipersnl op Instagram!

Geniet en veel plezier!