17   317
20   583
22   438
33   581
16   522
Home » Events: Doe mee met de Sunrise Challenge

Events: Doe mee met de Sunrise Challenge

sunrise challenge 2020

Zo, dit is spannend! Al een hele tijd speel ik met allerlei ideeën. En een van deze ideeën is nu echt. Vaak krijg ik reacties op mijn zonsopgang wandelingen of hardlooprondjes. Hoe ik dat doe, zo vroeg opstaan, de natuur in. Voor mij is het een gewoonte en misschien ook wel iets dat ik nodig heb. Rust, stilte, het ontwaken van de wereld.

En daarom de Sunrise Challenge, genieten van de zonsopgang en als herinnering aan dit moment een unieke kleurrijke 3D medaille ontvangen! 1 keer die wekker zetten, 1 keer vroeg op bed, 1 keer vroeg op staan. Wat zou het leuk zijn als meer mensen dit moment vaker gaan ervaren.

Wil je de medaille ontvangen? Dat kan! Mail naar meikekuipersnl@gmail.com!

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.