36   616
27   461
24   528
25   516
23   611
Home » Doelen voor december

Doelen voor december

Doelen voor december

Miranda

DECEMBER! Jeumig wat gaat de tijd toch hard. Voor mijn gevoel heb ik net de nieuwjaarsborrel van 2015 gehad en 2016 zit er al weer aan te komen. De maand van feestjes, snoep, alcohol, chocola en andere lekkernijen zit er weer aan te komen.. Hoe gaan we ons hier doorheen slaan en hebben we nog doelen voor december ?

  • Mijn eerste doel, tevens de belangrijkste deze maand denk ik, is niet al te veel snoepen. Laatst hoorde ik op de televisie(?) het woord bodemdrift. Ik geloof dat Fajah Lourens dit gebruikte. Je pakt 1 koekje uit een zak van 10 en voor je het weet heb je ze alle 10 in je snufferd. Bodemdrift. Het gevoel dat alles op moet en na 1 niet kunnen stoppen. Guilty! Dit ga ik proberen in december eens niet te doen. 1 handje pepernoten is oké, maar niet ook dat handje van de buurvrouw, collega en vriend erbij. Noo!funny-regret-nothing-cat-eating-mouth-full-pics-2
  • Je zou denken dat mijn tweede doel de 5 brede pull ups zou zijn, maar ik ben erg bang dat me dit niet gaat lukken. Ik hoor je denken; Miranda dat is geen instelling, kom op, je kan het bla bla, maar ik wil teveel dingen. Ik oefen netjes door tot kerst, maar ik ben bang dat ik langer de tijd nodig heb.

Mijn laatste doel is om wat vaker 10 kilometer te gaan rennen. Midden maart is er een leuke run in Leek en die wil ik toch in een redelijke tijd lopen. Lijkt ver weg, maar om te trainen is 10 weken perfect.

Meike

Ooooh, ik ben gek op december! Lampjes, lichtjes, lekker eten, gezelligheid. Ik hou er zo van! Vanaf 18 december heb ik ook nog lekker vakantie, dus ultiem genieten met m’n vriend, vrienden en familie. Heerlijk! Zoals Miran al zei, ook veel mogelijkheden om je lekker vol te duwen met allemaal lekkere dingen. Dus ook ik heb zo mijn doelen gesteld:

  • Mijn eerste doel, maximaal 1 chocoladeletter per dag.. Uhm, nee grapje natuurlijk! Ik heb sinds een paar weken een chocolade liefde ontwikkeld en vind het enorm lastig om van de chocolade af te blijven. Dus ik mag van mijzelf op zaterdagavond 5 december lekker snoepen inclusief chocolademelk. Maar de rest van de week gaan we gewoon goed proberen te eten, Meik! Hoppa! Hetzelfde geldt voor Kerst, wij vieren het drie dagen. Overdag wil ik gewoon mijn kwarkje en salade nemen, maar ’s avonds lekker genieten.
  • Ik wil minimaal 2 woensdagen Grit doen met Miranda!
  • Ik wil in december 70 kilometer gelopen hebben. Girlslove2run hebben een challenge gelanceerd. Ik ben meestal niet echt van dit soort challenges en doe graag mijn eigen ding, maar voor de houvast ga ik proberen deze maand via Instagram mee te doen aan de challenge. Meestal loop ik maandelijk sowieso wel 70-100 km, dus ik maak mij er niet druk om, maar met kou en regen lopen kan ook wellicht nog eens lastig worden 😉
  • Ik wil op 31 december een lekkere 10 kilometer Oliebollenloop rennen en aan het eind van de dag lekker proosten op het jaar, nieuwe jaar, nieuwe kansen en uitdagingen. Hiephoi!

Wat zijn jullie doelen?

 

Liefs, Meik en Miranda

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.