10   336
23   699
30   688
40   506
14   311
Home » 5 inspirerende blogs voor fit, gezond en gelukkig leven

5 inspirerende blogs voor fit, gezond en gelukkig leven

5 inspirerende blogs voor fit, gezond en gelukkig leven

Zoals sommige van jullie weten, zijn Mir en ik veel online om geïnspireerd te raken op het gebied van sporten, fitness, hardlopen en lekker eten. Ik ben sinds een aantal weken ook bezig met zelfontwikkeling. Dit klinkt misschien een beetje zweverig, maar ik vind het super interessant om boeken te lezen op het gebied van zelfontwikkeling en ik heb echt het idee dat ik mij sterker voel sinds ik er meer mee bezig ben. Ik pieker wat minder, zeg dingen sneller als ik ergens over aan het nadenken ben, zodat het sneller ‘opgelost’ of besproken wordt en ik voel mij een stuk rustiger. Naast mijn fitte blogs (en vlogs) die ik volg haal ik dus ook inspiratie uit de verhalen van een ‘gelukszoeker’. Bij deze wil ik mijn favorieten met jullie delen:

Annemerel

Annemerel heeft een hardloopblog waarop ze al vele jaren blogt over hardlopen, kleding, beauty, eten, reizen en noem maar op. Een echte lifestyle blog die ik nu al een aantal jaar volg. Dit jaar heeft Annemerel ook haar eigen boek: Live, Love, Run, een boek over hardlopen. Echt super leuk. Annemerel heeft het de laatste tijd erg druk, maar ik kan nog steeds erg genieten van haar snapshot diaries en leuke verhalen.

Schermafbeelding 2016-03-23 om 17.15.21

Daisy

Daisy heeft een blog: www.ilovehealth.nl, vol heerlijke recepten en leuke verhalen over sporten en reizen. Ik lees haar artikelen graag, maar ga ook vaak terug naar de site als ik zin heb om wat speciaals te bakken in het weekend of te maken voor het avondeten. Ze heeft ook een boek gelanceerd en sinds kort volg ik haar ook op Snapchat, waarop ze erg actief is (nu met jaloersmakend Bali materiaal, daar moet je volgens mij echt eens geweest zijn).

Schermafbeelding 2016-03-23 om 17.16.09

Marit

Marit is onze Groningse fitgirl! Ik vind Marit echt heerlijk nuchter, lekker gewoon en heel inspirerend met lekkere recepten, workout inspiratie en lifestyle artikelen op haar blog. Marit is enorm gegroeid het afgelopen jaar en reist tegenwoordig half Nederland door voor allerlei sport evenementen en acties, super leuk voor haar! Marit in Groningen spotten? Ze werkt bij Wadapartja, waar ook haar lekkere taarten te proeven zijn.

Schermafbeelding 2016-03-23 om 17.18.44

Annic

Annic van Wonderen heeft jaren geleden ILoveFashionNews opgericht maar is tegenwoordig online met www.annicvw.com, waar ik heenga voor inspiratie over ondernemen, business, sport en persoonlijke ontwikkeling. Samen met vele contributies zorgt ze dagelijks voor interessante artikelen. Sinds kort vlogt Annic ook, filmpjes over haar leven als ondernemer, een dagje thuiswerken of nieuwe ontwikkelingen, erg leuk!

Schermafbeelding 2016-03-23 om 17.19.12

Sanny

Sanny is dus mijn gelukszoeker, haar website heet ook: Sanny Zoekt Geluk. Ik vind Sanne super inspirerend, ze wil alles uit het leven halen en laat ons dagelijks zien op welke manieren zij dit doet met een vlog of een artikel. Ik wil ooit nog een keer al haar filmpjes terug kijken, ben niet iets te laat ingestroomd, hihi!

Schermafbeelding 2016-03-23 om 17.19.26

Zo, dit zijn mijn inspiratie bloggers/vloggers, die ik dagelijks even bezoek, welke bloggers volg jij voor inspiratie?

Liefs Meik

Volg:

3 Reacties

 1. Lutzkuipers
  24 maart 2016 / 14:29

  Goedzo Meike

  Je mag er zijn . en jou mening doet er toe.

  ben blij voor jou.

 2. 24 augustus 2017 / 15:08

  Goede blogs die jullie voorstellen. Hopelijk gaan veel mensen deze ook volgen en komt heel het land in beweging. Een goede gezondheid is zo mega belangrijk, voor op werk maar ook in je persoonlijke leven zal je er op vooruit gaan als je een goede conditie hebt en lekker in je vel zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.