Home » Personal: Weg van alles…

Personal: Weg van alles…

Personal: Weg van alles…

Zoals velen al weten is mijn relatie sinds begin mei over. De eerste vier weken heb ik voor mijn gevoel echt onder een steen geleefd. Dit heeft een redelijke impact gehad op mijn sociale-, sport- en werkleven. Het is moeilijk om je te blijven focussen op dingen als je leven totaal op zijn kop staat. Zelfs de dingen waar je gelukkig van wordt blijven achter. Sporten stond voor mij altijd op nummer 1 en daar genoot ik erg van. Zelfs dat heb ik op een laag pitje gezet. De motivatie is weg.


Helaas gebeurde dit alles halverwege Personal Body Plan. Door dit hele gebeuren ben ik weer 6 kilo aangekomen. Ik baal hier ontzettend van, maar bedenk me ook dat dit soort situaties vaker voor komen in het leven. Na mijn vakantie in Australië pak ik de draad weer op. Terug naar 6 x in de week sporten gaat hem niet worden, maar minimaal 4 keer moet toch gaan lukken. Sinds ik minder sport heb ik daarentegen wel meer tijd voor een (ander) sociaal leven. Ook erg belangrijk en fijn.


Tegenwoordig woon ik in Roden bij een goede vriendin die ook Personal Body Plan doet. Dit is erg fijn, aangezien mijn eetpatroon al weken op de kop staat. Zij stimuleert me nog om te goeie keuzes in voeding te maken. Vaak eten we dan samen een goede maaltijd. Het eten invullen in de PBP app is mij al 1,5 week niet gelukt. Of tenminste mijn hoofd staat er niet naar. Australië zit er aan te komen en er moest nog zoveel gebeuren. Totale chaos in mijn hoofd. Voor nu laat ik PBP even ‘liggen’ en pak de draad erna weer op. Mijn coach heeft zich ook bij deze keuze neergelegd en mailde mij dat als ik nog vragen had altijd bij haar terecht kan.


Ik ga even genieten van mijn vakantie aan de andere kant van de wereld. Geen drukte om school, werk, eten of dingen ‘moeten’. Ik kreeg de vraag waarom ik ineens 4 weken helemaal (?!) naar de andere kant van de wereld moet. Het is fijn om na een hectische periode even ergens te zijn waar niemand je kent, over je oordeelt of roddelt. Dit had ook in Spanje gekund, maar een door een reis in Australië hoop ik wat rustiger terug te komen, zekerder en me minder van dingen aan te trekken.

Sporten vind ik nog steeds erg leuk om te doen. Na een goeie workout herinner ik mij weer hoe fijn het is om te sporten. Helaas is de afgelopen weken het sporten er niet van gekomen. 1/2 x per week een rondje van 5km rennen of 1 keer naar de sportschool. Heb ik onwijs van gebaald, maar ‘everyone wants a life without pain, but there is no rainbow without rain’
Ofwel, ik kom wel weer terug!

Verder ben ik ben blij dat mijn lieve fitfriend, Meike, de website MirMei goed heeft bijgehouden. Samen zo enthousiast aan begonnen en nu laat ik mijn deel ‘vallen’ op mijn manier. Ik beloof hierbij dat ik na mijn reis jullie op de hoogte zal houden. Er worden nieuwe doelen gesteld en die ga ik dan zeker behalen.

Voorlopig genoeg persoonlijke dingen. Zaterdagochtend 11:40 uur vertrek ik samen met een hele goeie vriendin richting Abu Dhabi en vanuit daar vliegen we op Sydney. De eerste drie dagen verblijven we in hostels. Na die tijd hebben we een camper gehuurd en gaan dan richting Cairns. Vanuit daar zal ons vliegtuig ook weer terug naar Nederland gaan. Vrijdag 26 augustus zijn de twee wervelwindjes dan weer terug op Nederlandse bodem! Wees voorbereid, de rust is over!


Ik zal jullie allemaal missen. Waarschijnlijk niet al te veel contact, maar dat is soms ook helemaal niet erg. Los van social media, geen dingen moeten, geen stress. Heerlijk!

Nieuw leven, nieuwe dingen. Kom maar op!

Liefs, Miranda

Volg:

2 Reacties

  1. 28 juli 2016 / 18:33

    Die zes kilo’s staan je goed, heel goed zelfs! Heel veel plezier daar en ik ben nu al benieuwd naar je verhalen! Liefs Elisabeth

  2. lutz kuipers
    29 juli 2016 / 08:01

    Op naar een ander leven, ga er voor – en een fijne vacantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.