Home Ā» Ik daag je uit!

Ik daag je uit!

Ik daag je uit!

De challenge:

1 complete dag ALLES invoeren wat je eet in de app; my fitness pall!

Ik ben benieuwd of je ook schrikt van het aantal calorieen wat je binnen krijgt op een dag. Ik hoor redelijk veel mensen zeggen, ik eet niet zoveel en ik krijg te weinig binnen. Nou, schrijf het eens op en de app berekent het. Tel ook je suiker in de thee, boter in de pan en de grammen van de pindakaas op je boterham!

Mijn macro’s zijn op een trainingsdag, 1.438 calorieen bestaande uit:
– 134 gram koolhydraten
– 140 gram eiwitten
– 38 gram vetten
– 20 gram vezels

Het is dus de bedoeling dat je met dit beperkt aantal calorieen bovenstaande grammen probeert te halen. En ik kan je vertellen dat is behoorlijk lastig.
En het betekent ook dat je soms met honger op bed gaat. Je calorieen zijn op dus je kunt niet meer eten. Ik vind dit voor iedereen een leuke challenge, aangezien ik nogal schrok hoeveel kcal sommige producten hebben. Zelfs 100 gram kidneybonen zijn 100 kcal. Verwacht je niet van groente.

Probeer het eens 1 dag volgende week en vertel me dan maar of je aardig in de buurt zit van wat je dacht šŸ˜‰

Liefs, Miranda

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.