Home ┬╗ Running: Trailtraining in Noord-Nederland

Running: Trailtraining in Noord-Nederland

Running: Trailtraining in Noord-Nederland

Volgende week zondag staat de run van het jaar op het programma. Tenminste mijn run van het jaar. Ik had een doel voor 2016, de 25 kilometer trail op Terschelling lopen. Vorig jaar was het al mijn uitdaging, maar toen raakte ik geblesseerd en heb ik teruggeschroefd naar 15 kilometer. Maar nu kan er toch bijna niets meer mis gaan.

Ik vroeg een tijdje geleden via Facebook of mensen nog leuke plekken wisten waar ik goed kon trainen voor de trailrun. Er kwam echt een hele waslijst met mooie gebieden waar ik goed kan trainen en ik heb ondertussen een paar opgezocht vooral voor de lange duurloopjes. Omdat ik zelf erg op zoek was naar plekken om te rennen wilde ik deze lijst ook even met jullie delen! Wie weet heb je d’r nog wat aan! ­čśë

Trail gebieden in Noord-Nederland

 1. Bakkeveen (groot natuurgebied met heide, bos, zand)
 2. Norg (achter de manege)
 3. Roden (bos)
 4. Kardinge (heuveltraining)
 5. Appelscha (duinen, bos, heide)
 6. Steenbergen (bos, duinen)
 7. Haulerwijk (bos)
 8. Beetsterzwaag (mountainbike route)
 9. Siddeburen (bos)
 10. Gieten (heide, bos)
 11. Lauwersoog (dijktraining)
 12. Leek (bos, bult)
 13. Nieuwehorne (Kiekenberg bos)
 14. Vledder (duinen, bos, water)
 15. Zeegse (duinen, bos)

In de schuingedrukte gebieden heb ik al eens gelopen.

Heeft iemand nog aanvullingen? Ik hoor het graag!

Liefs Meik

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.