Home ┬╗ Running: De Berenloop 2016 playlist

Running: De Berenloop 2016 playlist

Running: De Berenloop 2016 playlist

Ik kreeg laatst de vraag wat ik nu eigenlijk luister tijdens het hardlopen. Om eerlijk te zijn, kan ik hier niet echt een antwoord op geven, want dit ligt helemaal aan het moment van lopen, mijn gevoel op dat moment, het doel van de loop. Zo luister ik ’s ochtends heel vroeg liever geen drukke dance muziek, maar hou ik het bij mijn lazy chill afspeellijstje of een Girls Only lijstje met wat pop nummertjes. Als ik mijn gedachten wil verzetten en wat down ben is Marco Borsato mijn beste vriend. Als ik gewoon lekker even ga rennen en niet over de muziek na wil denken zet ik een plaatje van Gavin DeGraw of Imagine Dragons aan.

Afgelopen zondag rende ik de Berenloop op Terschelling, zonder echt doel, binnen twee uur leek mij fijn en vooral goed naar mijn gevoel luisteren. Veel last van pijntjes en blessures de afgelopen tijd, dus vooral niet teveel willen. Ik maakte zondagochtend om 10.30 uur nog een afspeellijst aan. Met een mix van gezellig Disney nummers (Trashin’ The Camp), ‘ik kan de wereld aan’ nummers (On My Way), vrolijke nummers (Footloose), slechte Nederlandse knallers (Round & Round), een beetje Top 40 (Shout Out To My Ex) en zelfs good feel nummers (I Believe in You).

Het hele plaatje hielp mij naar een top tijd op de 21,1 kilometer. Op het juiste moment het perfect motiverende nummer horen helpt mij zo om lekker te genieten, door te gaan en niet te moeilijk te denken. Zondag heeft het mij op een aantal momenten enorm geholpen! Daarom wou ik dit lijstje even met jullie delen! ­čÖé Wie weet zit er nog een leuk nummertje voor jou tussen!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.