Home ┬╗ Running: 5x de leukste hardloopschoenen voor deze zomer

Running: 5x de leukste hardloopschoenen voor deze zomer

Running: 5x de leukste hardloopschoenen voor deze zomer

Jeeeh, het is zover, ik mag weer op zoek naar nieuwe hardloopschoenen. Mijn huidige fijne New Balance schoentjes kreeg ik september 2014 van mijn vriend, een van zijn eerste cadeautjes <3. Ik weet nog dat ik erg met Asics en Nike in mijn hoofd zat en na het proberen van vele modellen waren daar opeens de New Balance schoenen. Ze zaten direct heerlijk en ik ben er tot op de dag van vandaag heel blij mee.

Maar nu, na zo’n 1300/1400 kilometer moet ik toch echt een nieuw paar hebben. Ik merk dat de demping eruit is, de zool laat los en daarbij zien ze er niet meer uit. Als het kon had ik zo dezelfde nog een keer gekocht, maar we zijn alweer twee seizoenen verder, dus die zijn niet meer te vinden. Dus ik ga volgende week naar de Runnersworld om weer te gaan testen en proberen. Ik ben benieuwd wat er nu uitkomt! Ik heb laatst al wel even snel met mijn vriend gekeken en zag al wat leuke modelletjes staan. Ik ben nogal lastig en wil ook een beetje hip en modern schoentje die leuk staat. Terwijl comfort natuurlijk het belangrijkste is, dat weet ik ook wel, maar een paar paarse schoenen gaan met mij echt niet mee!

Als ik nou een top budget had, kocht ik een schoen voor de lange afstanden, een schoen voor de korte afstanden en een trail schoen, want ik loop ook steeds meer offroad en ben van plan dit steeds meer te gaan doen (buitenland!). Maar dat zit er helaas nog even niet in. Vanaf nu maar elke maand 30 euro opzij leggen, dan kan ik over een kleine twee jaar direct drie paar nieuwe kopen ­čśë In ieder geval hierbij mijn kleine verlanglijstje voor nu:

hardloopschoenen

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.