Home » Kop dr veur! Nieuw schema!

Kop dr veur! Nieuw schema!

Kop dr veur! Nieuw schema!

Februari is begonnen en zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen gaan Miranda en ik d’r voor. De kop d’r veur zoals ze dat in Groningen zo mooi zeggen. Voor mij betekent dit goed eten, lekker sporten, hardlopen en leuke dingen doen. Lekker sporten deden we al, maar nu wil ik ook wel graag eens effectief gaan sporten. Daarom had ik gisteravond een afspraak in de fitness. Marc is onze steady fitness instructeur en helpt ons vaak met van alles. Ook nu had hij precies door waar ik voor kwam. Jij komt met een doel, zei hij. Ik lachte: ik wil drie schema’s!

Dus gisteren heb ik van Marc een schema gekregen voor het bovenlichaam. Lekker allemaal arm, schouder, borst en buik/core oefeningen. Armen train ik eigenlijk vrijwel nooit, soms een oefeningetje tussendoor maar niet even lekker een half uur tot een uur brandende armen creëren. Terwijl dat zo lekker voelt! We hebben alles even kort geprobeerd om de juiste techniek te oefenen en het gewicht vast te stellen. Omdat ik ook wilde GRITten en cxWorx wilde doen, gaan we vanavond, samen met Mir het onderlichaam en full body schema in elkaar zetten. Zaterdagochtend kunnen we dan direct los met een full body of benen ronde! 🙂

Ik hoop dat het lukt om drie keer deze schema’s te doen en daarbij nog te kunnen trainen voor mijn hardloop activiteiten het aankomende jaar. Dat blijft toch lastig om de juiste combinatie te vinden tussen die twee. En dan ook nog de leuke lesjes, zoals GRIT, SPRINT en cxWorx. Lastig is het, je hebt maar 24 uur in een dag, maar 1 lijf en zoveel zin om alles te doen! Daar ben ik wel een beetje bang voor dat ik teveel wil. Erg veel zin in nieuwe dingen doen, dus lekker aan de slag met ons nieuwe schema!

Vanavond krijgen we onze nieuwe schema’s, alvast bedankt Marc 😉 We’ll keep you posted!

Liefs Meik

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.