Home ┬╗ Food: Homemade Hummus

Food: Homemade Hummus

Food: Homemade Hummus

Homemade hummus! Klinkt als veel gedoe voor iets wat je ook gewoon kant en klaar in de winkel kan vinden of niet? ­čśë Toch heb ik echt geen spijt dat ik zelf een keer een hummus gemaakt heb, want wat is hij lekker! Ik heb de hummus bewaard in een mason jar en ik heb er een dikke week elke dag van gegeten. Heerlijk met een spelt cracker of op brood! <3 Maar denk ook aan een wrap met hummus, sla en kipfilet of iets dergelijks. Smullen!


Wat heb je nodig?

250 gram kikkererwten uit blik + vocht
6 eetlepels tahinpasta (sesampasta, ik vond het bij de biologische producten in de Jumbo, maar het moet ook te vinden zijn bij de buitenlandse producten)
2 teentjes knoflook
Olijfolie, peper en zout naar smaak.

Doe alle ingredienten in de blender of maal het fijn met een staafmixer. Zo simpel is het. Na een dag of twee vond ik de hummus nog lekkerder dan direct na het bereiden.

Ga jij hem maken?

Liefs Meik

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.