Home » Food: Wat eet Meike op een dag?! #1

Food: Wat eet Meike op een dag?! #1

Food: Wat eet Meike op een dag?! #1

Ik/wij krijgen vaak de vraag wat we nou precies eten. Voor Personal Body Plan moeten/kunnen we foto’s bij onze maaltijden plaatsen. Daarom maak ik vaak foto’s van mijn eten. Maar, als echte foodliefhebber is het soms ook wel eens op voordat er een foto gemaakt is. Toch is het mij een dagje gelukt om van alles wat ik gegeten heb foto’s te maken, soms tijdens het eten (sorry), hihi! Het leek mij leuk om dit af en toe even online te zetten, voor inspiratie. Hierbij dus de eerste: Wat eet Meike op een dag?! Wie weet dat Mir binnenkort ook haar dag kan fotograferen, want man die eet weer heel anders! Extra inspiratie dus!

Dinsdag 19 juli 2016
Werkdag – Trainingsdag – Filmavond

  

Ik ontbijt op mijn werk, meestal begin ik rond 10.00 uur met eten. Dit was vandaag magere kwark (300 gr) met een halve eetlepel honing en een helftje zelfgemaakte zwarte bonen brownie. Rond 12.00 uur hap ik 250 gr snoeptomaatjes en een halve komkommer weg als tussendoortje.

  

Rond 14.00 uur eet ik 100 gram ijsbergsla met een halve peer, 4 walnootjes en 40 gram geitenkaas met een halve eetlepel honing. En als pre workout (na het werk ga ik direct sporten) eet ik tegenwoordig bijna standaard dit goedje: Pedon rode linzen pasta (40 gr) met 100 gr tonijn op water, 3 a 4 zongedroogde tomaatjes, 5 olijven en een eetlepel Licht&Romig mayonaise. Doe ik het goed op tijdens de krachttraining!

  

Na het trainen maak ik dit hapje. Ongeveer 250 gram sperziebonen, kipfiletdijstukjes a 150 gram, 70 gram gekookte zilvervliesrijst en een beetje sate saus, gewoon omdat het kan! ’s Avonds heb ik een filmavondje met mijn zusje, Nicholas Sparks movie <3 en daar hoort gewoon wat lekkers bij. We doen half om half gezond: watermeloen, oven chips, Bugles met Heksenkaas, dadels en een stukje zelfgemaakte aardbei/vanille cheesecake met een toefje slagroom. Lekker lekker!

Zoals je ziet snoep ik ook gewoon, eet ik van alles en eigenlijk ook elke dag anders. Soms omdat het makkelijk is wat hetzelfde, maar ik probeer elke dag wat nieuws te bedenken. Verder de hele dag natuurlijk water en (groene) thee.

Nou, dit was de eerste #1! Leuk? Vaker doen? Laat het weten!

Liefs Meik

Volg:

2 Reacties

 1. lutz kuipers
  22 juli 2016 / 12:06

  geweldig, en je eet best wel veel. en lekker.
  maar het lijkt mij zoo moeilijk(of te veel werk)
  om alles zelf klaar te maken.
  ,k wou dat ik een kok had.
  Moet zelf trouwens lactose en fructose vrij eten vanwege mijn darmen. ook moeilijk hoor.
  heb bewondering voor en ben trots op jou. knuf

  • 22 juli 2016 / 13:25

   Oooh, dat is lastig! Maar het zou fijn zijn als het helpt <3
   Een kok zou wel tijd schelen en makkelijk zijn ja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.