Home » Food: Birthday Cake! Witte Chocolade Cheesecake met Bros Bubbels

Food: Birthday Cake! Witte Chocolade Cheesecake met Bros Bubbels

Food: Birthday Cake! Witte Chocolade Cheesecake met Bros Bubbels

Jeeeeej, it’s my birthday! En bij verjaardagen hoort TAART en dus maakte ik deze birthday cake! Hoewel ik mijn verjaardag voor het eerst niet vier (in verband met klus drukte doen we een housewarming/birthday in een later dit jaar) komen er vast wel wat mensen een knuffel brengen en zo niet, dan eet ik dit taartje samen met Ton wel op, want tijdens het maken heb ik al geproefd hoe lekker dat hij is! Het recept is van Laura’s Bakery die een heerlijk taartje bedacht met mascarpone, slagroom, roomkaas en chocolade. Jummie jummie!

Wat heb je nodig voor de Witte Chocolade Cheesecake met Bros Bubbels?

Bodem
* 200 gram chocolate chip koekjes
* 60 gram roomboter

Taart
* 240 gram witte chocolade
* 200 gram Philadelphia roomkaas naturel
* 160 ml slagroom
* 200 gram mascarpone
* 1,5 zak BROS Bubbels

Maak de taart af met..
* Chocolate Chip koekjes, BROS Bubbels, BROS mini’s & witte chocolade

Hoe maak je de Witte Chocolade Cheesecake met Bros Bubbels?

  1. Neem een cakevorm en maak een bakpapiertje nat. Leg deze in de bakvorm, doordat hij nat is zal hij beter blijven plakken.
  2. Verkruimel de koekjes met een deegroller, blender of stamp ze op een andere manier fijn. Smelt de roomboter in een steelpannetje en meng de kruimels met de boter tot een geheel. Verdeel dit in de vorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Zet de bodem vervolgens even in de koelkast.
  3. Smelt de witte chocolade heel langzaam, het mag niet te heet worden, want dan gaat het klonten, dus heb geduld! Blijf rustig roeren tot alles gesmolten is en zet het even weg om af te koelen.
  4. Klop de roomkaas zacht op en in een andere kom de slagroom ook. Stevig niet stijf kloppen! Meng vervolgens de slagroom en mascarpone met de roomkaas tot een smeuïg geheel.
  5. Voeg als laatste de witte chocolade toe en meng het geheel nog even goed door elkaar.
  6. Meng de BROS Bubbels door het mengsel met een lepel en giet het vervolgens op de bodem.
  7. Laat de taart minimaal 8 uur opstijven in de koelkast en versier hem met witte chocolade, koekjes, BROS en andere lekkere dingen.

Smullen maar! Wie komt er langs vanavond? 😉 Op = op!

Liefs Meik

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.