Home » Events » Moonrise Challenge

Moonrise Challenge

“It’s not just a sunset. It’s a moonrise too”

Hardlopen of wandelen in het maanlicht. Er is weinig dat ik magischer vind. Zeker wanneer je ook nog omringt wordt door een prachtige sterrenhemel, kan ik soms naar boven blijven turen. Bijzonder om even stil te staan bij wat er allemaal nog meer is.

—————–

Schrijf je in voor de Moonrise Challenge

—————–

WAT HOUDT DE MOONRISE CHALLENGE IN?

Geniet in 2020 van een volle maan wandeling of hardlooprondje. Dit mag bij het verschijnen van de maan zijn, maar ook midden in de nacht of aan het einde van de nacht. Pak als het lukt echt de nacht waarop de maan op zijn volst is.
Dit jaar heb je nog 5 mogelijkheden:

Volle maan2 september 2020
Volle maan1 oktober 2020
Volle maan31 oktober 2020
Volle maan30 november 2020
Volle maan30 december 2020

Je mag zelf een datum en een afstand kiezen. Wandelen is heerlijk, dan kan je zo nu en dan even heerlijk naar boven staren. Maar tijdens een rondje rennen in de maan gaan je gedachten al snel alle kanten op. Je zal merken dat je creatief denkt en vertrouwen en rust voelt tijdens het rondje.

Inschrijfkosten: €15,00 (medaille + verzending)
Hoe: via Inschrijven.nl (alleen iDeal mogelijkheid)
Let op! De inschrijving loopt tot van 18 augustus tot 18 oktober!

Mensen die mij al langer volgen en kennen weten dat ik gek ben op de Waddeneilanden en het Waddengebied. De Waddenvereniging zet zich in om dit gebied zo goed mogelijk te onderhouden. Bij je inschrijving krijg je de mogelijkheid om dit doel te steunen. Dit is vrijwillig.

WANNEER KAN IK DE CHALLENGE DOEN?

De challenge loopt van 18 augustus tot 31 december. Het perfecte moment wat mij betreft? Een lange duurloop of wandeling startend tijdens de zonsondergang, het blauwe uur meemaken en dan de volle maan tegemoet lopen of juist andersom, ’s Ochtends vroeg uit je bed, het maanlicht op je koppie en dan de zon op zien komen.

Een 2 in 1 dus: zowel de sunrise als de moonrise/full moon challenge meepakken!

UNIEKE HERINNERING

Omdat een herinnering een moment vaak nog mooier maakt, is er een speciale #MoonriseChallenge medaille ontworpen. Deze medaille wordt in 3D gegoten, met een all-over full colour print van een prachtig full moon moment. De medailles worden slechts beperkt en eenmalig gemaakt. Je zal dus een uniek exemplaar ontvangen!

Let op: dit is voor mij de eerste keer, ik heb voor mijzelf wat veiligheid ingebouwd door niet direct enorme aantallen medailles te bestellen. De levertijd zal dus wel wat langer zijn dan je wellicht gewend bent.

WANNEER HEB IK DE MOONRISE CHALLENGE AFGEROND?

Omdat deze challenge wat langer doorloopt en het het leukst is om de medaille te ontvangen na je Full Moon moment wil ik je vragen om je activiteit te delen via de mail: meikekuipersnl@gmail.com. Alleen een afbeelding of een activiteit vanuit Polar, Strava, Garmin, eRoutes, enz, is meer dan voldoende! Dan zorg ik dat de medaille daarna zo snel mogelijk naar je verstuurd wordt.

Daarnaast vind ik het heel leuk als je je ervaring deelt via social media:
Facebook: Moonrise Challenge Event
Instagram: gebruik de hashtag #moonrisechallenge in je post en/of stories en vergeet mij niet te taggen: @meikekuipersnl!

MOET IK MET EEN BEPAALDE APP GEBRUIKEN?

Als Polar Ambassadeur zie ik natuurlijk graag Polar Flow activiteiten voorbij komen, hihi! Nee, gekheid, je mag overal mee lopen. Polar, eRoutes, Garmin, Strava, Runkeeper, TomTom, be my guest!

Schrijf je in voor de Moonrise Challenge

VRAGEN OF OPMERKINGEN?

Je mag mij altijd mailen of een berichtje sturen via meikekuipersnl@gmail.com of @meikekuipersnl op Instagram!

Geniet van de maan!!