Home » Events

Events

Naar buiten gaan, hardlopen, wandelen of lekker gewoon een beetje genieten aan of op het water. Ik word enorm blij van de natuur. Vooral op Instagram deel ik veel van mijn avonturen in de natuur. Vaak met Jaxy, maar ook alleen en met vrienden nieuwe plekken ontdekken vind ik erg leuk. Door events te organiseren hoop ik mensen te inspireren om erop uit te gaan. Het bos in, het strand op, de hei op, een nieuwe plek ontdekken, genieten van dieren, planten, bloemen. Of dat nu een rondje hardlopen is tijdens de zonsopgang, een wandeling met het gezin in het bos of een rondje fietsen tijdens zonsondergang.
Buiten zijn is fijn!

Sunrise Challenge 2020

sunrise challenge 2020

Ervaren hoe de wereld ontwaakt en verwonderend kijken naar al die verschillende kleuren in de lucht. Voor mij is de zonsopgang altijd een magisch moment waar ik enorm van kan genieten, liefst een paar keer per week. Ook dit gevoel eens ervaren en er nog een mooie herinnering aan over houden?

Doe mee met de Sunrise Challenge 2020!

Moonrise Challenge

moonrise challenge

Als klein meisje had ik al een fascinatie voor de volle maan. Bijzonder hoe er elke maand weer een volle maan is en de verschillende fases daartussen. Maar vooral het echte volle maan moment. Dat felle maanlicht op je gezicht. Een uil die roept. Het effect die de maan op velen van ons heeft. Veel mensen zijn rond de volle maan vaak wat onrustig en zoekende, de maan straalt een zekere energie uit. Een wandeling of run bij volle maan is echt iets heel bijzonders. Ik daag je uit om in 2020 eens kennis te maken met een rondje bewegen in de volle maan!

Doe mee met de Moonrise Challenge!