Home » Events: Doe mee met de Sunrise & Moonrise Challenge

Events: Doe mee met de Sunrise & Moonrise Challenge

sunrise moonrise challenge

Zo, dit is spannend! Al een hele tijd speel ik met allerlei ideeën. En een van deze ideeën is nu echt. Vaak krijg ik reacties op mijn zonsopgang wandelingen of hardlooprondjes. Hoe ik dat doe, zo vroeg opstaan, de natuur in. Voor mij is het een gewoonte en misschien ook wel iets dat ik nodig heb. Rust, stilte, het ontwaken van de wereld.

En daarom de Sunrise Challenge, genieten van de zonsopgang en als herinnering aan dit moment een unieke kleurrijke 3D medaille ontvangen! 1 keer die wekker zetten, 1 keer vroeg op bed, 1 keer vroeg op staan. Wat zou het leuk zijn als meer mensen dit moment vaker gaan ervaren.

Met daarnaast ook de Moonrise Challenge, aangezien ik ook een enorme affiniteit heb voor de volle maan. Met deze beide challenges hoop ik dat veel mensen de uitdaging gaan zien om eens uit de comfort zone te stappen of iets te doen wat ze normaal niet doen. Genieten van de natuur, buiten zijn en een geluksmomentje ervaren!

Wil je meedoen? Dat kan! Alle informatie vind je op de Events pagina.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.